Belediye Akademisinden İki Eğitim Daha

Birliğimiz Belediye Akademisi kapsamında 02-06 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenen “Zabıta Mevzuatı Eğitimi” ile 02-03 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenen “Evlendirme Memurları Eğitimi” Birlik binamızda başladı.

Belediyelerin gelişmelerine yardımcı olmak, iş ve işlemlerinin mevzuata uygun bir şekilde yürütülmesine ve uygulamada birliğin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen zabıta mevzuatı eğitim ve belediyelerde evlendirme memuru olarak çalışan personele 4721 sayılı Türk Medeni Kanunu ve resmi yazışma kurallarının anlatıldığı eğitime toplam 50 kişilik katılım sağlandı.
Eğitimlerin açılış konuşmasını gerçekleştiren Birliğimiz Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Sökmen; “Birliğimize hoş geldiniz diyor hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” diyerek başladı. TBB’nin asli görevlerinin arasında belediyelerin atanmış ve seçilmiş personellerine eğitim vermek olduğunu belirten Sökmen geçtiğimiz yıl 28 bin kişiye eğitim imkânı sağlandığını ve verilen eğitimlerin niceliksel anlamda sayısının artırılması amaçlanırken diğer taraftan da niteliksel anlamda kalitesinin yükseltilmeye çalışıldığını belirtti.

Konuşmasının sonunda programın katılımcılar için çok faydalı olacağına inandığını ifade eden Sökmen;“Emeği geçen mesai arkadaşlarıma, siz değerli katılımcılara ve kıymetli eğitmenlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Açılış konuşmasının ardından eğitim sunumlarına geçildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.