BAŞKAN TOLLU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediye çalışmalarını gezerek incelemelerde bulundu. Erdemli’nin her yerinde belediye ekiplerinin hizmet ürettiğini söyleyen Tollu, “hizmet ağımız ilçemizin dört bir yanını örmüş durumda. 4. yılımızda 4 bir tarafta hizmet üretiyoruz” dedi. Tollu, ayrıca hizmet sunumunda hiçbir ayrıcalık yapılmadığını belirtirken; “ bize hizmet üretirken “taraf mısınız” diye sorulursa; “evet tarafız; ilçemizin en acil hizmet bekleyen yerlerinden tarafız” cevabını veririz” dedi.

Belediye çalışmalarını yerinde görmek amacı ile düzenli olarak çalışmaları gezen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, son olarak yaptığı incelemelerde açıklamalarda bulundu. Erdemli tarihinin en coşkulu hizmetlerinin son 4 yıldan bu yana icra edildiğini dile getiren Tollu, “ilçemiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bunun için çalışıyoruz. Düzenli olarak belediyemizin çalışma sahalarını geziyorum. Son derece kaliteli hizmet üretiyoruz. Bunu bire bir yerinde görmek ve halkımıza verdiğimiz hizmeti yerinde incelemek çok önemli. Bunun için her gün çalışma yerlerini geziyoruz” dedi.

RASGELE HİZMET YAPILMAZ
Erdemli’nin her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde mutlaka bir belediye çalışmasının olduğunu vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Tollu, hizmet sunumunda hiçbir zaman ayrımcılık yapmadıklarının altını çizdi. Bu konuda son derece hassas olduklarını beyan eden Tollu, “2009 yılında yaptığımız açıklamalara bakın ve daha sonrasında bugüne kadar yaptığımız açıklamalara bakın; hepsinde ayrımcılık konusunda bahsetmişizdir. Hizmet ederken, insanları ne etnik, ne siyasi ne de başka bir durumdan dolayı asla ayrıştırmadık, ayrıştırmayacağız” dedik her seferinde. Bunun da altını her defa çizdik ve gerekliliğini de yaptığımız hizmetlerle ortaya koyduk. Yaptığımız çalışmaları rasgele yapmıyoruz. Hepsinin bir planı programı var. Bu plan ve program dâhilinde hareket ederiz. Çok acil, çok önem arz eden bir durum olmadığı takdirde rotamız değişmez. Onun için attığımız her adımın bilincindeyiz. Bize çalışmaları yaparken “taraf mısınız” diye sorulursa; “en acil hizmet bekleyen yerlerden yana tarafız” deriz. Bizim için hangi hizmet hangi bölgede acil ise o bölgede çalışmalarımızı belirliyoruz ve yapıyoruz. Bu kadar basit” dedi.

Tollu, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “tüm hizmetler herkesin gözü önünde yapılıyor. Son 4 yılda yapılanlar gün gibi ortada. Nerde delik deşik olan o kötü yollar, nerde şimdiki prıl pırıl parke yollar; nerde 55 yılda yapılan 2 park, nerde 4 yılda yaptığımız 11 park” diyerek sözlerini sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.