Kocamaz İftarını Anamurlularla Açtı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ikinci gün iftarını Anamur’da açtı.

Saat 15:15’te Anamur’a giriş yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Anamur’da Mamure Kalesi ziyareti sonrası ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Parti Yöneticileri karşılama için ilçe teşkilatı binasında hazır bulunurken burada yapılan sohbetin ardından Taşlık Bölgesi’ne geçilerek Anamur Sahil Projesi ve karetta yuvalama alanları incelendi.

Sahil ziyaretinin ardından Anamur Belediye Başkanlığı’na hareket edilirken İlçe Kaymakamı Cengiz Cantürk Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek hoş geldiniz dedi.
Belediye Meclis Salonu’nda Muhtarlar ve belediye Meclis Üyeleriyle bir toplantı yapan Başkan Kocamaz’a Başkan Mehmet Türe de bir brifing sundu.

İftar yemeği için Yeni Cumhuriyet Meydanı’na geçilirken vatandaşlar Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’yi alkışlarla karşıladı. Başkanlar masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla tokalaştı, hoş geldiniz dedi.

Anamur’daki iftar yemeğinden önce Başkan Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve vatandaşlar ile birlikte Tasavvuf Konseri dinledi. İftar yemeğinin ardından ise Kuran-ı Kerim Tilaveti, Hoş Seda Fasıl Grubu ve Konya Sema Grubu’nun gösterisi gerçekleşti. Anamur’daki iftar programının son etkinliğinde ise sanatçı Kadir Somer’in seslendirdiği şarkılarla, Başkan Kocamaz ve Anamurlular güzel bir gece geçirdiler.

Gecenin en renkli görüntülerinden biri ise Sanatçı Kadir Somer’in çile Bülbülüm şarkısını seslendirirken Anamurlulardan eşlik etmelerini istemesi oldu. Allah nakaratını Anamurlular’a söyleten Somer Başkan Türe’ye de mikrofon uzatarak sesinizi duyalım dedi. Başkan Türe kısık bir sesle Allah derken sanatçı Kadir Somer oldu mu diye sordu. Başkan Türe ise ben Anamurlularla birlikte olmadan hiçbirşeyi yapamam dedi ve dakikalarca alkış aldı.
Başkan Kocamaz’a ziyaretlerinde Büyükşehir Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Daire Başkanları ve Büyükşehir Aydıncık, Bozyazı, Anamur Koordinasyon Daire Başkanı Mehmet ünal Erdal eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.