ERDEMLİ BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRI VATANDAŞLARI AĞIRLIYOR

Erdemli Belediyesince her yıl Ramazan ayı münasebeti ile kurulan iftar çadırı bu yıl da hizmet vermeye başladı. İlçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yolda kalanlara yönelik olarak hizmet veren iftar çadırında günde 1500 kişilik yemek dağıtıldığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayının yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çekerek, herkesin kırgınlıkları, küskünlükleri bir yana bırakıp, yardımlaşma duygusunun ön plana çıkarılması gerektiğini dile getirdi.

Erdemli Belediyesi İftar çadırı hizmet vermeye başladı. Erdemli Alyans düğün salonunda vatandaşlarını ağırlayan iftar çadırında günlük 1500 kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların rahat bir ortamdan iftarlarını açmalarının kendileri açısından önemli olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada Ramazan ayının insanları birlik ve beraberliğe en çok yaklaştıran ay olduğunu belirterek, bu konuda herkesi hassas olmaya davet etti. Erdemli Belediyesi olarak kurdukları iftar çadırında yolda kalan, evi uzakta olan vatandaşlarla birlikte ihtiyaç sahibi insanlara hizmet verdiklerini ifade eden Tollu, durumu iyi olan insanların yardım etmek istemeleri halinde belediye olarak seve seve aracılık edebileceklerini de duyurdu.

Ramazan ayının huzur ve bereket ayı olduğuna da dikkat çeken Tollu, “bu mübarek ay biz zor günler geçiren dünya insanlığı için bir fırsattır. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim. Küskünlükleri dargınlıkları bir kenara koyalım. Yardım edelim. Birlik ve beraberliğimizi daha da arttıralım. Bu vesile ile herkesin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.