BELEDİYE İFTAR YEMEKLERİ GIDA MÜHENDİSİ DENETİMİNDE YAPILIYOR

Erdemli Belediyesince her sene düzenlenen iftar yemekleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Günde yaklaşık olarak bin 500 kişilik çıkarılan belediye yemeklerinin belediye gıda mühendisi denetiminde yapıldığı ifade edildi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “yemeklerin son derece leziz olması yanında sağlıklı olması da bizim için çok önemlidir. Belediyemizin personel kalitesi iyi durumdadır. Alanında bir numaralı personellerle çalışıyoruz. Gıda mühendisimiz, çıkardığımız yemekleri denetliyor” dedi.

Erdemli Belediyesi iftar yemeklerinin gıda mühendisi kontrolünde çıkarıldığı ifade edildi. Yemeklerin hazırlanıp, vatandaşa sunulmasına kadar geçen her adımda denetimli bir şekilde hareket edildiği kaydedilirken konu hakkında Erdemli Belediyesi Gıda Mühendisi Kamil Boran açıklamalarda bulundu. Yapılan yemeklerin son derece temiz şartlarda hazırlandığını belirten Boran, lezzeti ve sağlıklı olması bakımından da sorumluğun kendilerinde olduğunu beyan etti. Vatandaşların da yapılan yemeklerden son derece memnun olduklarının altını çizen Boran, yemeklerin hazırlanmasından sunumuna kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Yemeklerin Erdemli Belediyesince hazırlandığının altını çizen Tollu, hem pişirilmesi, hem de sunumuna kadar kendi personellerinin denetiminde olduğunu söyledi. Erdemli Belediyesinin çalışan kadrosunun son derece nitelikli olduğunu savunan Tollu, “geçtiğimiz son 5 yıl içerisinde son derece değerli ve başarılı insanları belediyemizde istihdam ettik. Belediyemizi bu manada güçlendirdik. Alanında bir numara olan uzman arkadaşlarla çalışıyoruz ve vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz her hizmet alanına göre bir uzman arkadaşımız belediyemiz bünyesinde bulunmaktadır. Gıda mühendisi arkadaşımız belediyemizin yemek hizmetleri konusunda alanında uzman bir arkadaşımız. Ramazan yemekleri kendi kontrolünde çıkıyor. Bu da, belediyemizin çalışan kalitesinin ne ölçüde olduğunun bir göstergesidir” dedi.

Yapılan açıklamalarda belediye yemeklerinin Alata Araştırma Topraksu tesislerinde aşçılar tarafından hazırlandığı ve Erdemli Alyans Düğün salonunda, temiz bir ortamda vatandaşlara ikram edildiği kaydedilirken; belediye yemeklerinden vatandaşların memnun olduğu ve bundan sonrası için de lezzetli ve sağlıklı yemeklerin dikkatle yapılmaya devam edileceği vurgulandı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.