ESNAF SPONSOR HALK YARIŞIYOR

Etimesgut Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri renkli yarışmalara sahne oluyor. Türk Beyleri Kent Meydanı’nda ramazan boyunca devam eden etkinlikler kapsamında her akşam farklı yarışmalar düzenleniyor.

Etimesgut Belediyesi’nin ramazan etkinlikleri, aile ve çocukların yarışmalarıyla çok eğlenceli

ESNAF SPONSOR HALK YARIŞIYOR

Etimesgut Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri renkli yarışmalara sahne oluyor. Türk Beyleri Kent Meydanı’nda ramazan boyunca devam eden etkinlikler kapsamında her akşam farklı yarışmalar düzenleniyor. Yarışmalarda dağıtılan hediyeler, meydandaki gıda fuarında stant açan esnaflarca karşılanıyor. Esnaflar, satışa sundukları ürünün reklamını yaparken, vatandaşlar da evlerine hediyelerle dönüyorlar.

EĞLENCELİ YARIŞMALAR
Yarışmalara çocuklar, anneler, babalar, teyzeler, nineler, her yaştan Etimesgutlu katılabiliyor. Tamamen halka açık sahne her akşam birbirinden çekişmeli geçen yarışmalara ev sahipliği yapıyor. Aile yarışmalarında eşleriyle birlikte yarışan çiftlerin rekabeti eğlenceli saatler yaşatıyor. Beyler şınavda ter dökerken bayanlar da un dolu bardaktan yumurta çıkarmak için çaba gösteriyor. Yüzü unlu eşleri temizlemek yine beylere düşüyor. Çocukların dans etme, anne kucağına atlama, mandal takma, değiştir gibi yarışmalara katılmasıyla meydandaki eğlencenin dozu daha da artıyor.

HERKESE HEDİYE
Yarışmalar sonunda bütün katılımcılara Etimesgut Belediyesi ve gıda fuarındaki çeşitli firmalar tarafından hediyeler veriliyor. Birincinin hediyeleri arasında çeyrek alın, çamaşır makinesi, ütü, blender gibi çeşitli ev araç gereçleri oluyor. Yarışmalar ödüllü olunca katılım da yüksek oluyor. Yarışmalar gece 24.00’e kadar devam ediyor. Yarışma ve diğer etkinlikler ramazan ayı boyunca sürecek.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.