Akhisar Belediyesinden 7 Bin Kişiye 80 Liralık Yardım Kuponu

Akhisar Belediye Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine 80 TL’lik yardım kuponu yardımında bulundu. Akhisar Belediyesi’nin 8 yıldır uyguladığı Ramazan ayındaki ihtiyaç sahiplerine destek anlamındaki kupon dağıtımı bu yıl 7 Bin kişiye ulaşıldı.

Çok ciddi bir çalışma sonucu ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Ramazan kuponlarımızın gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz bir çalışma yürüttük. Ekibimiz yapılan tespitler sonucu evlere kadar gidip bizzat ailelere ulaştırmıştır. Yardımlaşma, toplumumuzun güçlü olmasını, birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlayan en büyük değerlerimizdendir. Bizlerde Akhisar Belediyesi olarak sosyal sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Her yıl geleneksel olarak yapılan bu yardımın daha da geniş kapsamlı olması ve daha çok vatandaşımıza ulaştırılması için belediyemiz olarak çalışmalarımız devam edecek” dedi.