MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR’İN İFTARINDA BULUŞTU

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftarda merkez mahalle muhtarları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le bir araya geldiler. Muhtarlar Büyükerşen’le, mahallelerinin sıkıntıları ve yapılabilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları için iftar yemeği düzenledi. Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Ali İrfan İbiş ve Eskişehir merkez mahalle muhtarları düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Muhtarlar Derneği Şube Başkanı İbiş; “Tüm mahalle muhtarlarımız adına Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptığı konuşmada iftara katılan muhtarlara teşekkür ederek “ Her ne kadar muhtarların yetkileri yeterli olmasa da yine de bu şehirlerde, ilçelerde devletin ilk temsilcilerisiniz. İnşallah bir gün muhtarlarımıza gereken önem verilir.” şeklinde konuştu.

İftar sonrasında Başkan Büyükerşen ve muhtarlar mahallelerin sorunları ve yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.