Birlik Meclis Toplantımız Yapıldı.

dkbb-15355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun 11. maddesi ve Birlik Tüzüğünün 13. maddesi gereğince, Birliğimiz 2013 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı 27.11.2013 Çarşamba günü saat 11.00’da Trabzon’da yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Genel Sekreter Mehmet ŞENTÜRK, Meclis Katibi Cumapazarı Belediye Başkanı Ahmet SARAL ve Meclis Yedek Katibi Derecik Belediye Başkanı Ali ULUSOY divandaki yerlerini aldı.

Toplantıda öncelikle gündemin ilk sırasında yer alan “2014 Yılı Çalışma Programı” nın Genel Sekreter Mehmet ŞENTÜRK tarafından okunmasından sonra yapılan oylamada, çalışma programı oybirliği ile kabul edildi. 2014 yılı çalışma programında beş ana hedef belirlendi. Bunlar; Birliğin kurumsal kapasitesini güçlendirmek; Birlik ve Mahalli İdareler arasındaki iletişim ve işbirliğini daha da geliştirmek; Üye belediyelerin kapasitelerini güçlendirmek; Mevzuat çalışmalarına destek vermek ve Doğu Karadeniz Bölgesinin ve Üyelerinin tanıtımını sağlamak” olarak sıralandı.

Daha sonra gündemin ikinci sırasında yer alan “2014 Mali Yılı Birlik Bütçesi” görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Kabul edilen karara göre 2014 yılı bütçesi 1.392.673,00.-TL gelir ve gider olarak denk bir bütçe öngörüldü.
Gündemin üçüncü sırasında bulunan “2014 Yılı İşçi Vizeleri” konusu görüşülerek karara bağlandı.

Daha sonra gündemin dördüncü sırasında “ İhale Dokümanı Satış Bedeli Belirlenmesi” konusu görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin beşinci sırasında “My DOKA Marka Kent Mobil Platformu” projesi bünyesinde kurulacak internet sitesinin reklam tarifesi belirlendi.

Dilek ve temennilerden sonra Birlik Meclis Toplantısı sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.