EL İŞİ, GÖZ NURU ÜRÜN SATAN ESNAF VE ÜRETİCİLER DESTEKLENECEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ALTSO) Mehmet Şahin ile yaptığı görüşmede belediyeye ait stant alanında el emeği ürünler satan esnaf ve üreticilere öncelik verileceğini açıkladı.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Ziyarette el sanatı ürünleri imal eden esnaf ve üreticilerin desteklenmesi konusu gündeme geldi. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Başkanımızı ziyaret etmek için aradık hemen randevu verip sorunumuzla ilgilendi. ALTSO olarak sanatsal satışlar yapan ticaret erbabına öncelik tanınması yolundaki talebimizi ilettik. Başkanımız da duyarlı davranıp, sorunumuzu dinledi ve çözüm noktasında yardımcı oldu. Belediye Başkanımız seçildiği günden bu yana ticaret erbabına verdiği değeri bir kez daha gösterdi. “ dedi.

HERKES KENDİ ÜRETİP KENDİSİ SATACAK

Çevre Kontrol ve Sağlık Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’nün belediyeye ait stant alanlarında yeni bir uygulama başlatmak için çalıştıklarını anlatan Başkan Yücel, imitasyon ürünlerin haksız rekabet oluşturduğunu söyledi. Kısa bir süre sonra hayata geçirilecek olan uygulamayla el emeği, göz nuru ürünler üreten esnaf ve üreticilere stant alanlarında öncelik verileceğini açıklayan Başkan Yücel, “Çevre Sağlık ve Zabıta Müdürlüklerimiz 2 aydır birlikte stant alanları ile ilgili bir çalışma yürütüyor. Biz kendi el emeği göz nuru ürünlerin satışını yapacak esnaflarımıza öncelik tanıyan bir sistemi hayata geçireceğiz. Herkes kendi üretip kendisi satacak. “ dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.