TOROSLAR’DA OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

toroslarda_olimpik_yuzme_havuzunun_calismalari_suruyorToroslar Belediyesi’nce, Çukurova Mahallesi’nde, 18 bin m2 alanda 50mx25m ölçülerinde inşa edilen olimpik açık yüzme havuzunun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

En kısa sürede çalışmaları tamamlanacak olan Olimpik Yüzme havuzunun inşaatının bitimiyle Toroslar halkı, tam donanımlı ve modern bir spor tesisine daha kavuşmuş olacak.

Göreve geldiği 11 yılda sporun alt yapısına yönelik gerçekleştirdiği tesisleşme çalışmaları ile kamuoyu tarafından takdirle karşılanan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, seçim taahhütlerinden biri olan yüzme havuzu projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bugüne kadar spor’un her alanında yeteneklerin oluşmasına zemin hazırladıklarını vurgulayan Başkan Hamit Tuna, yüzme branşında da başarılı sporcular yetiştireceklerine inandıklarını kaydetti.
Tesiste bir sporcu için gerekli tüm imkanların titizlikle düşünüldüğünü belirten Başkan Tuna; “İçerisinde; tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları ile hakem ve yönetim bölümlerinin de yer alacağı yüzme havuzu projemizin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yüzme havuzu projesi ile ilçemiz önemli bir tesise daha kavuşmuş olacak. İlçemizde hayata geçirdiğimiz spor tesislerimiz ve gençlik merkezimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz önemin bir ispatıdır. Tesisin tamamlanmasıyla birlikte Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açtığımız spor okullarına inşallah yüzme branşını da ekleyeceğiz ve yüzme sporunda da başarılı sporcuların yetişmesine vesile olacağız. Tesisin şimdiden Toroslarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.