Başkan Ergün Oyunu Ailesiyle Kullandı

Bakan_Ergun_Oyunu_Ailesiyle_Kulland_5_800Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle oyunu ailesiyle birlikte kullandı. Eşi Şeyda ve kızı Merve ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi’nde 1316 numaralı sandıkta oyunu kullanan Başkan Ergün, “Vatandaşlarımız özgür iradesiyle ilk defa Cumhurbaşkanını seçiyor. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı sonuçlar çıkmasını temenni ediyorum. Sandıktan çıkacak sonuca da saygılıyız” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle eşi Şeyda ve kızı Merve ile birlikte Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1316 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Ergün, Türkiye’de bir ilki yaşadıklarını belirterek, “Her şeyden bu seçimin memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İçinde bulunduğumuz şartlarda önümüzdeki beş yıl boyunca görev yapacak olan Cumhurbaşkanını seçiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi sonuçlanır” diye konuştu.

İkinci Tura Kalabilir

Basın mensuplarının seçim sonuçlarına yönelik sorularına da yanıt veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Seçimlerde tabi ki hiçbir şey garanti değildir. Ben ikinci tura kalır düşüncesini taşıyorum. Tabi sandıktan çıkacak sonuca saygı duyacağız” dedi.

Katılımın Az Olması Üzücü

Seçimlere katılımın az olmasını da üzüntü verici olarak yorumlayan Başkan Ergün, “Daha önceki seçimlerde yüzde 90’lara varan katılımın şu anda düşük olduğunu görüyoruz. Şu anda sandık görevlisinden aldığımız bilgiye göre bizim kullandığımız sandıkta katılım yüzde 60 civarında gözüküyor. Tabi bu bazı bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Çok sıcak bir yaz dönemi geçiriyoruz. Tabi seçimlerin bu tarihe getirilmesi de başka hesapların yapıldığını bize gösteriyor” şeklinde konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.