GELECEĞİN EFSANE FUTBOLCULARI SERTİFİKALARINI ALDI

Tepebaşı Belediyesi ile Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği tarafından 1965 Efsane Futbol Sahası’nda düzenlenen Yaz Futbol Okulu sona erdi. Futbol Yaz Okulu’nda yaklaşık 50 minik sporcu haziran, temmuz ve ağustos aylarında hocaları Ahmet Karaçöl ve Gani Gümüşcan gözetiminde çalışma yürüttü.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Alpu Büzdüz köyünden haftanın 3 günü çocuğunu yaz okuluna getiren Filiz Erken’e kurs katılım belgesini vererek yaz okuluna katılan minik futbolculara başarı dileklerinde bulundu.

Törende konuşan Başkan Ataç, “Aramızda Efsane futbolcular bulunmakta. Eskişehir’de futbol varsa onların sayesinde var. Dileğimiz Eskişehirspor’umuzun her zaman başarılı olmasıdır. Bugün 50 çocuğumuzun yaz okulu bitiyor, ben öncelikle velilerimize teşekkür ediyorum. Önce sizin kendi eğitiminiz gelir. Bundan vazgeçmeyeceksiniz. Spor insan için çok önemli. Bu profesyonel veya amatörce olur.
Hayat boyu spor çok önemli Yaz okulunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

YÜZME HAVUZU AÇILACAK

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yüzme havuzu havuzu açılacağını, bölgede yüzme bilmeyen çocuk kalmamasını istediğini söyleyen başkan Ataç, beş yıllık süreçte mahallelerde spor kompleksleri planladıklarını belirtti.

Dernek adına konuşan Eskişehirspor’un eski Futbolcularından Hüdai Doğu da, “Başkanımız Ahmet Ataç’ın derneğimize sunduğu büyük imkânlarla bu tesislere kavuştuk. Bu çocuklarımızın iyi sporcu olmaları için çalışıyoruz. Çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ataç daha sonra miniklerin koruduğu kaleye penaltı atışları yaptı. Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği adına Efsane futbolcular desteklerinden dolayı başkan Ataç’a çiçek takdim ettiler. Düzenlenen törene, öğrencilerin aileleri, Eskişehirspor’un eski futbolcuları katıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.