10 Mahallede Parke Çalışması

Anamur Belediyesi parke yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürdüğü Kızılaliler, Karadere, Bağla, Alataş, Akarca, Toroslar, Sağlık, Akdeniz, Güzelyurt Mahallelerinde yapımı tamamlanan ve devam eden parke yol çalışmalarını Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yerinde inceledi. Parke yol yapımı hakkında Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ali Sarıca ve teknik personelden detaylı bilgi alan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, işçilerle de sohbet etti.

Bölgede yaşayan vatandaşlar çalışmanın yürütüldüğü alanlarda inceleme yapan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye mahallelerine getirilen hizmet dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Mehmet Türe’ye sevgilerini ifade eden vatandaşlara Başkan Mehmet Türe de kayıtsız kalmayarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Özellikle çocukların ilgisinin yoğun olduğu Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve ekibine vatandaşlar sıkma ve çay ikramında bulundu. Gittiği her yerde büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Mehmet Türe, çalışmaların büyük bir hızda devam ettiğini, Anamur’da yolları yapılmayan hiçbir mahallenin kalmayacağını belirtti.

Büyük bir hızla yolların tamamlanmasını sağlayan ekibine teşekkür eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, parke yol çalışmalarının yanı sıra diğer çalışmalarla da Anamur’un daha yaşanabilir bir kent olması için kolları sıvadıklarını ifade etti. Çalışmaların yalnızca şehir merkezinde olmayıp tüm mahallelere ulaştığından dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Mehmet Türe, yeni yasa ile mahalle olan şehir merkezine en uzak köylerin hizmet gördüğünü ve görmeye devam edeceğini söyledi.

Vatandaşlar da yolları yapıldığı için Başkan Mehmet Türe ve ekibine teşekkür etti. Başkan Mehmet Türe’ye gezilerinde MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Başkan Yardımcıları Hasan Ali Sarıca, Hüseyin Gürel, Meclis Üyeleri Ahmet Türkay ve Ali Rıza Bulut eşlik etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.