Birliklerle Ortak Eğitimlerimiz Devam Ediyor

tbb1Türkiye Belediyeler Birliği, Konya Belediyeler Birliği ve Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliği iş birliğinde düzenlenen Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı 29-31 Ağustos 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi.

Konya Belediyeler Birliği ve Anadolu Medeniyetleri Belediyeler Birliğine üye belediyelerin belediye başkanları ve personelinden 107 kişilik katılımın sağlandığı toplantının açılış konuşması Konya Belediyeler Birliği adına Meram Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği encümen üyesi Fatma Toru tarafından gerçekleştirildi.

Konuşmasında Konya Belediyeler Birliğinin faaliyetlerine ve amaçlarına değinen Toru, son dönemde basında sıkça yer alan dünyadaki olumsuz gelişmelere belediyelerin duyarsız kalmaması gerektiğine dikkat çekerek belde halkının huzur ve mutluluğunun sağlanması için kurumlar arası iş birliklerinin oldukça önemli olduğunu vurguladı. Organizasyonu gerçekleştiren Birliklerin çalışmaları ve çabalarıyla yerel yönetimlerin daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Toru toplantının faydalı olması dileğiyle konuşmasını sonlandırdı.

Toplantıda üç gün boyunca “Liderlik ve Vizyon Geliştirme”, “Belediyelerde Temsil, Tören ve Ağırlama Giderleri”, “Doğrudan Temin Usul ve Esasları” ve “Belediye Başkanlarının Hukuki Sorunları” konularında uzmanlar tarafından sunumlar yapıldı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.