BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL, SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

722234624Her hafta farklı esnaf gurupları ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu hafta sanayi esnafı ile sabah kahvaltısında buluştu.

Sabah erken saatlerde Alanya Sanayisini ziyaret eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk olarak esnaflarla birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Yücel, kahvaltının ardından Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş, belediye meclis üyeleri ve aynı zamanda sanayide esnaf olan Mustafa Tuna ve Ali Uğur’un da aralarında bulunduğu sanayi esnafı ile bir araya geldi.

Albimo Alanyaspor’un sanayi taraftar gurubu toplantı öncesi Başkan Yücel’e Alanyaspor forması ve atkısını hediye etti. Taraftar gurubuna teşekkür eden Başkan Yücel, Alanyaspor atkısını boynuna takarak toplantıya devam etti.

Toplantıda esnafların sorunlarını da dinleyen Başkan Yücel, “Biz seçim döneminde söylediğimiz gibi esnaflarımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz. Büyükşehir yasası ile sorumluluk sahamız daha da genişledi. Artık Alanya’mızı bütün olarak görüyoruz ve hizmetlerimizi bu yönde sürdürüyoruz. Çalışmaların yanı sıra bütün esnaf odalarımız ve siz esnaflarımız ile görüşmeye başladık. Sorunların yerinde tespiti için sizlerle bundan sonra belirli aralıklarla berber olacağız.” dedi.

Toplantıda sanayi esnafları, sorunları ile yakından ilgilenen Başkan Yücel’e teşekkür ederek, “Biz yaklaşık olarak 30 yıldır burada esnafız. Seçimlerden başka sanayiye bizi dinlemeye gelen bir başkan olmadı.” dediler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.