BELEDİYE OKULLARA VE PARKLARA OYUN GRUPLARI İLE SPOR ALETLERİ YERLEŞTİRİYOR

Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan okul ve parklara oyun grupları ile spor aletleri kurmaya devam ediyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, okul bahçelerinin ve parkların Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edeceğinin altını çizerken, yapılan hizmetlerin 7’den 77’ye tüm vatandaşlara hitap ettiğini söyledi.

Erdemli Belediyesi çalışmaya devam ediyor. Belediye ekipleri Erdemli merkezi ve mahallelerde bulunan birçok okul ve parka oyun grupları ile spor aletleri yerleştiriyor. Konuyla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmaların hız kesmeden devam ettiğinin altını çizerek Erdemli’de oyun grupsuz okul, spor aletsiz park bırakmayacaklarını söyledi. Bu tür hizmetlerin 7’den 77’ye her vatandaşa yönelik olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, “yoğun çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız Erdemli’nin gülen yüzü olmaya devam edecektir” dedi. Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurgulayan Tollu, herkesin spor yapabilme olanağına kavuşabilmesi için Erdemli Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Tollu, açıklamasının sonunda sportif faaliyetlerin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çekerek, Erdemli’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için bu hizmetlerin önemine vurgu yaptı. Tollu açıklamasını, “çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunması için her türlü fedakarlığa hazırız” diyerek noktaladı.

Alınan bilgilere göre belediye ekiplerinin son olarak Arpaçbahşiş, Sarıyer, Esenpınar, Kocahasanlı, Ayaş, Yeniyurt ve Kayacı mahallelerinde okul bahçelerine ve parklara yönelik çalışmalar yaptığı öğrenildi.

You may also like...

1 Response

  1. Ahmet Akça dedi ki:

    Belediyeler bu tür oyun parklarını ve yeşil alanları çoğaltmalılar. Çocuklar daha fazla oyun alanı görmelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.