DEDELER VE NİNELER BİLGİSAYAR ÖĞRENİYOR

eti3Etimesgut Belediyesi’nin Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi’nda açılan bilgisayar kursuna yetişkinler büyük ilgi gösteriyor.

Öğrenmenin yaşı yok dediler etiSEM bilgisayar kursuna kayıt oldular.

DEDELER VE NİNELER BİLGİSAYAR ÖĞRENİYOR
Etimesgut Belediyesi’nin Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi’nda açılan bilgisayar kursuna yetişkinler büyük ilgi gösteriyor. Atakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kursa katılanların yaş ortalaması 55’i buluyor. Özellikle ev hanımları ve emekliler bilgisayar öğrenmek için büyük gayret sarfediyorlar. Etimesgut Belediyesi’nin uzman eğitmenleri, yetişkinlere temel bilgisayar kullanımlarını uygulamalı anlatarak 4 haftada onlara bilgisayar öğretiyorlar. Facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya kullanımı yetişkinlerin en çok öğrenmek istediği konuların başında geliyor.

MEKTUP YERİNE İNTERNET
Öğrenmenin yaşı olmadığını belirten kursiyerler, “Devir teknoloji devri. Eskiden mektuplar vardı. Ama artık teknolojiye yenildiler. Mektubun ayrı bir güzelliği olsa da teknolojiyi kullanmak da oldukça keyifli. Hep çocuklarımız, torunlarımız mı bilgisayar kullanacak dedik. Etimesgut Belediyemizin de ücretsiz böyle bir kurs açtığını öğrendik. Kayıt olduk. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandılar.

KURSLAR DEVAM EDİYOR
Etimesgut Belediyesi’nin bilgisayar kursları etiSEM merkez bina, etiSEM Yunus Emre Kültür ve Spor Merkezi, etiSEM Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nde ve Atakent Tesisleri’nde devam ediyor. Kayıt yaptırmak isteyen her yaştan vatandaş etiSEM kayıt bürolarına başvurularını yapabilirler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.