Büyükşehir’in Farkını Fark Ettik

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin eski adıyla köy yeni adıyla mahallelerde bulunan ve zamanla kötü bir görünüm kazanan evlerin dış cephelerinde başlattığı boyama çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Yapılan çalışmaların ardından evlerin dış cephelerinin yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde güzel bir proje başlattı. İlk etapta Ortaköy’de başlayan ardından Dazyurt mahallesiyle devam eden projede, zamanla kötü bir görünüm kazanan evlerin dış cephelerinde boyama çalışmaları yapılarak evlerin yeni bir görünüme kavuşması sağlanıyor.

Yunt Dağı’ndan Hizmet Teşekkürü
Büyükşehir Belediyesi’nin evlerinin dış ceplerinde yaptığı boyama çalışmaları nedeniyle memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri sokaklarının yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Daha önce böyle bir hizmet görmediklerini ifade eden Dazyurt Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Erişir ise duyduğu mutluluğu paylaştı. Erişir,” Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bu hizmet başta şahsım olmak üzere köylümü çok mutlu etmiştir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar bir hizmet hiç görmemiştik. Böyle bir hizmet hiç görmediğimiz için bizleri çok sevindirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız bir Cuma günü köyümüzde misafir edip soğuk bir ayran için vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz” dedi.

Ferdane Erişir: Yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederim. Köyümüz çiçek gibi bir görünüme kavuştu.

Hüseyin Dağdeviren: Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Ayrım yapmadan bu hizmetler gerçekleştiriliyor. Eskiden kimi vatandaşlarımız evlerinin dış cephelerini boyarken kimileri boyayamıyordu. Evlerimiz artık daha güzel bir görünüme kavuştu.

Kezban Şahin: Evlerimiz çok güzel oldu. Sokaklarımız bembeyaz bir görünüme kavuştu. Allah razı olsun. Yapılan çalışmalardan çok memnununuz.

Mustafa Denizmen: Yapılan hizmet çok güzel. Allah razı olsun. Eskiden kimi evler boyalı kimileri boyasız alacalı gibiydi.

İrfan Yıldırım: Hiç haberimiz yoktu. Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerimiz boyanmış. İşlerimiz de yoğun boyamaya vaktimiz olmuyor. Teşekkür ediyoruz.

İsa Yıldırım: Çok güzel bir hizmet yapılıyor. Ayrım yapmadan tüm vatandaşlara bu hizmet sunuluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz.

Ayşe Yıldırım: Dazyurt Mahallesi’nde bakkallık yapmaktayım. Köyümüz daha önce böyle bir hizmet görmemişti. Yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum.

Mustafa Cömert: Manisa’mız Büyükşehir olduktan sonra köylerimizde bambaşka güzellikler oluştu. Camilerimizin aydınlatılmaları yapılıyor. Köylerimizin girişindeki su depoları boyanıyor. Evlerin cepheleri boyanıyor. Farkı fark ettik Manisa’da. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin farkındayız. Yapılması gereken hizmetleri Büyükşehir Belediyesi belli bir plan program ile yapıyor. Çalışmalardan çok memnunuz.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.