HARRAN’DA SEÇİMİN NABZI “CUMHUR ODASINDA” ATIYOR

Harran Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Mahmut Özyavuz, seçim çalışmalarını gündüz sahada, iftar sonrası ise Cumhur Odası’nı dolduran yüzlerce hemşerisiyle sürdürüyor.

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz’da Cumhur Odası’ndaki buluşmalara katılarak, gençler ile selfi çekip halkla kucaklaşıyor.

 Milletvekili İbrahim Özyavuz, “Bir olmamız, ilçemizin geleceğini birlikte tayin etmemiz lazım” diyerek, 31 Mart günü mutlaka sandık başında olunmasını istedi.

Cumhur Odası’ndaki halka hitap eden Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Mahmut Özyavuz ise tarafsız ve adaletli hizmet anlayışına vurgu yaptı.  Belediyenin kasasına giren her kuruşun halka hizmet olarak değerlendiğinin altını çizen, oy veren ya da vermeyen ayrımı yapmadan hayata geçirdiği projelerden söz eden Mahmut Özyavuz, “Bir yere hizmet götürürken, diğer yere siyasi çıkarlarla hizmet götürmemek benim karakterim ve ailemden aldığım siyasi ahlakla bağdaşmaz. Halk arasında hizmet ayrımı yapmak kul hakkına girmektir. Hepimiz biliyoruz ki kul hakkına girmenin Allah katında da affı yoktur” dedi.

Mahmut Özyavuz, her gün Cumhur Odası’nı hınca hınç dolduran hemşerilerine teşekkür ederek, “Gönül verdik gönülden sevildik. Zafer inananların olacaktır. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Şükürler olsun ki; ilk hizmet dönemimde halkımızın gönlüne girdik, bu dönem yüreklere kazınacağız” diye konuştu.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.