Yücel: Eşit hizmet için çalışacağız.

tosmur-kMHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Tosmur’da bulunan seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

“Eşit hizmet için çalışacağız“
ALANYA’NIN Tosmur Beldesi’nde MHP Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, “2009’da 28 oyla Tosmur’da gülememiştik. Bu seçimde inşallah Tosmur’u desteğinizle almak istiyoruz. 5 sene sonrasında da mutluluğa ulaşacağız. 30 Mart’tan sonraki 5 sene MHP’nin olacak. 31 Mart sabahı Yücel, MHP sıcaklığıyla Alanya’yı kucaklayacak. Diğer partiler şimdiden dedikodu derdine düştü, Diyorlar ki MHP Alanya’yı kazanırsa, Alanya Suriye’ye dönecekmiş. MHP’yi kavgacı, geçimsiz konuma düşürmek istiyorlar. Nereden gelirse gelsin biz şansımızla kucaklaşacağız. Bizimle yaşamak isteyen herkese kapımız ve soframız açık. Biz Alanya, Türkiye’yi ve milletimizi seviyoruz. Halk MHP ve Yücel sevgisinde buluşacak. Herkesi yarın saat 16.00’daki Oba Beldesi’ndeki seçim ofisinin açılışına bekliyorum” dedi.

“KENDİMİZİ HİZMETE ADADIK”

Sonra konuşan Yücel de, “10 yıllık başkanlık dönemimde Tosmur ile hep içiçe olduk. Bu dönemde başkanlık yapmış Musa Özdemir ve muhtarlara teşekkür ediyorum. Ben biraz da Tosmurluyum. Kestel’e ne kadar hizmet borcumuz varsa Tosmur’a da Alanya’ya da var. Biz kendimizi hizmete adadık. Sorunları ve çözümleri en iyi bilen bilgili, tecrübeli, dürüst ve çalışkan bir ekibiz. Herkese eşit hizmet için çalışacağız. Seçime kalan 15 günlük sürede göstereceğiniz arzu ve ilginizi sandığa yansıtmanızı istiyoruz” diye konuştu.