ALANYA BELEDİYESİ RAMAZAN’DA DA HER YERDE

Hoşgörü ve yardımlaşmanın en yüksek seviyede yaşandığı Ramazan Ayı’nda Alanya Belediyesi Gönül Pınarı Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ile birlikte daha önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Gönül Pınarı, merkeze en uzak köylerde yaşayan vatandaşların evlerini tek tek ziyaret ederek gönül almaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar çerçevesinde gerçek mahalle muhtarları aracılığıyla gerekse tarama yoluyla tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine; sağlıktan gıdaya, giyimden nakdi yardıma kadar destek olan Gönül Pınarı, Ramazan ayında da köyleri tek tek dolaşarak ihtiyaç sahiplerinin gıda ihtiyaçlarını karşılıyor.

2004 yılından bu yana Alanya Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Gönül Pınarı, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi işbirliği ile yürüttüğü proje kapsamında merkeze uzak mahallelerde tarama yaparak kimsesiz, yaşlı, engelli, yardıma muhtaç aileleri tespit çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. İhtiyaç sahibi olan kişiler ihtiyaçlarını hem Gönül Pınarı Mağazası’ndan bizzat alıyorlar hem de muhtarlar aracılığıyla ulaştırılan fişlerle karşılıyorlar

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.