Niobe’den Cengiz Küçükayvaz Geçti

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Niobe Amfi Tiyatro’da Usta Oyuncu Cengiz Küçükayvaz ve Temaşaül-Curcuna ekibi “Kiralık Konak adlı tiyatro oyunu ile Manisalı sanatseverlerle buluştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri çerçevesinde Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu ve Temaşaül-Curcuna ekibi “Kiralık Konak” adlı oyunla sahne aldı. Oyuna, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Gıda Bankası Sorumlusu Emin Keçeci ve çok sayıda Manisalı katıldı. Cengiz Küçükayvaz ve ekibi, Oyunları kadar manileriyle de geceye renk kattı. Yaklaşık iki saat süren eğlenceli oyunda, Küçükayvaz ve ekibi Manisalılara bir dizi animasyon gösterisi de sundu. İzleyenlerde tekerleme yarışmalarıyla oyuna katıldı.

İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren ve hiç tükenmeyen bir enerji ve tempoyla oynanan oyunda, İbiş, Laz, ve Külhanbeyi gibi ortaoyunun sevilen karakterlerine de yer verildi. Oyunun ikinci bölümünde usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz’ın çocuklarla düzenlediği yarışma ise Manisalıları kahkahadan kırdı geçirdi. Oyunun sonunda Usta oyuncu Cengiz Küçükayvaz tarafından sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu oyuncuları performanslarından dolayı tebrik etti ve çiçek takdim etti. Şekercioğlu, “ Manisalı Tiyatro severlere unutulmaz bir gece yaşattınız, sizlere Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını getirdik, Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi. Usta Oyuncu Cengiz Küçükayvaz da “ Manisalılara gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz, umarız sizlere eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşatmışızdır” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.