TÖMÜK VE KARAHADIRLI ASFALTA DOYUYOR

Erdemli Belediyesi yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve mahallelerde bir taraftan mevcut yolların genişletme çalışmaları sürerken bir taraftan da yeni yollar açıldığı bildirildi. Belediye ekipleri çalışmalarını Karahıdırlı, Tömük Yeşildere Mahallelerinde sürdürüyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol çalışmalarında çok büyük gayret sarf ederek, Erdemli’yi hak ettiği konuma yükseltebilmek için en iyi şekilde çalıştıklarını söyledi.

Erdemli’de yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra eski yolların da genişleterek hizmete sunulduğu kaydedildi. Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında ilçenin her köşesinin ayrım yapılmadan hizmete doyurulduğu ve vatandaşların bu durumdan memnun oldukları ifade edildi. Erdemli Belediyesinin yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarında son derece başarılı olduğunu belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu başarının hem ilçe tarihinde hem de bölgesel olarak takdirle karşılandığını vurguladı. Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesince verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman da en hızlı yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti.

Şu anda belediye ekiplerinin Karahıdırlı, Tömük Yeşildere Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Tollu, “Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşlarımız bu durumu takdirle karşılamakta ve memnuniyetlerini dualar eşliğinde bize bildirmektedirler. Erdemli’ye çalışmak halka çalışmaktır. Halk için çalışmak Hak için çalışmaktır. Bu da bizlere Allah’ın rızasına nail olmanın kapısını açmaktadır. Bu onur bize yeter de artar. İnsan olan her yere insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken ibadet bilinciyle hareket ediyoruz. Bu anlayıştan asla vazgeçmeyeceğiz. Çünkü gayesi Allah rızası olmayan işlerin sonu yoktur, bereketten uzaktır” dedi. Başkan Tollu, vatandaşlardan biraz sabırlı olduğu takdirde Erdemli’nin ve tüm mahallerimizin taşına toprağına mühürlerini vuracaklarını belirtti.

Şuan Karahadırlı’da asfaltlama çalışmalarının yanısıra yeni yol açma çalışmalarının da sürdüğünü belirten Tollu, yolu olmayan birçok evin olduğunu belirterek, “bu çağda yolsuz evlerim olması bizim için utanç verici bir şeydir. Bir insanın dahi yola ihtiyacı olsun, mevkisi, uzaklığı farketmez, Erdemli Belediyesi oraya hizmet götürmektedir. Anlayışımız, “nerede insan orada Erdemli Belediyesi” anlayışıdır. Vatandaşlarımızı mağdur etmeden, bir program dâhilinde bütün sorunları çözeceğiz” dedi.
Yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının bütün hızıyla süreceğini söyleyen Tollu, acil durumlara öncelik vereceklerini ve Erdemli’yi hizmete doyuracaklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.